Wij zijn Incassonet!

Wij staan altijd persoonlijk voor u klaar!

Wij zijn ervan overtuigd dat, in een steeds verder digitaliserende wereld, wij iedere organisatie op onze persoonlijke, eigenzinnige en innovatieve manier een passende creditmanagementoplossing kunnen bieden.

Dit doen wij door de inzet van ons eigen creditmanagementplatform, gecombineerd met onze landelijke franchise en persoonlijke benadering.

Wij leveren u op een transparante manier creditmanagementdiensten bestaande uit:

 • Klantacceptatie
 • Facturatie
 • Debiteurenmanagement
 • Minnelijke incasso
 • Gerechtelijke incasso
 • Schuldbewaking

 • Onze vestigingen Contactgegevens

  Respect voor uw klant!

  We hebben respect voor u en dus ook voor uw klant. Daarom behandelen wij debiteuren altijd op gepaste wijze en doen wij er alles aan om persoonlijk met ze in contact te komen. Persoonlijk contact zorgt namelijk voor betere resultaten en hogere gunning van de debiteur.

  Geen verborgen kosten

  Wij houden niet van de spelletjes die in de incassowereld worden gespeeld, waarbij u vaak met onaangename verborgen kosten te maken krijgt. Wanneer u een incassozaak aan Incassonet overdraagt, dan krijgt u waar u recht op heeft: uw factuurbedrag en zelfs de verzuimrente.

  Waarom kiezen voor Incassonet?

  • Duidelijke tarieven, zonder verborgen kosten
  • Wij hebben een zeer hoge successcore (94% in 2018)
  • Wij staan persoonlijk voor u klaar
  • U kunt uw zaken 24 uur per dag online beheren
  • Wij hebben altijd oog voor uw klantrelatie!
  • U kiest zelf waarvoor u onze hulp wilt inschakelen

Marco Groenendijk - iOnline

"Incassonet heeft ons relatief eenvoudig kunnen overtuigen van de kwaliteit van hun dienstverlening. In zeer korte tijd is dan ook ruim 90% van alle openstaande vorderingen succesvol geincasseerd waarbij de klantrelatie intact bleef. Een hele prestatie!"

Michael Gubbels - Algemeen Octrooi en Merken Bureau

"We dienen nu al ruim een half jaar onze incassozaken in bij Incassonet. Ik kan zeggen dat we zeer tevreden zijn met de geleverde diensten."

Marco van Vulpen - Electrolux Professional

"Omdat we kampten met onderbezetting hebben we gebruik gemaakt van de expertise van Incassonet voor ons debiteurenbeheer en onze incassozaken. Mede door de inzet van verschillende communicatiekanalen heeft Incassonet binnen afzienbare tijd onze debiteurenpositie sterk weten te verbeteren."

Anton Kooijman - The Phone House

"Dankzij de bemiddeling van Incassonet hebben wij met succes een aantal uitstaande vorderingen kunnen incasseren. Zowel grote als kleine bedragen hebben zij succesvol voor ons weten te incasseren. De accurate aanpak samen met de duidelijke handelswijze is voor mij de reden van het succes. Ik kan Incassonet bij een ieder aanbevelen."

Jason Wu - Suite Seven | Mediabureau

"Een korte bewoording van onze bevindingen met Incassonet: betrouwbaar, Korte communicatielijnen, Accuraat en snel handelend. Kortom: een genot om mee samen te werken."

Manda van Trigt - Beautypartner

"Incassonet geeft ons het gevoel geen klantnummer te zijn. Ze benaderen onze klanten klantvriendelijk doch op een professionele wijze. Door betrokkenheid, snel handelen en kwaliteit is er een prima samenwerking ontstaan. Ik kan Incassonet aan iedereen aanraden die op zoek is naar een betrokken partij die resultaatgericht werkt."

Wij werken in heel Nederland

Incassonet is een snelgroeiend bedrijf, met dank aan onze klanten! Momenteel werken wij vanuit zeven locaties en zijn wij nog steeds aan het uitbreiden.

Onze diensten leveren wij vanuit deze locaties door het hele land, ongeacht waar u gevestigd bent.

Onze vestigingen

Incassonet in Nederland
Contact

Contact met Incassonet

Wij staan u graag persoonlijk te woord! Wij zijn bereikbaar via chat, telefoon en e-mail.

Veelgestelde vragen

Zoek in onze veelgestelde vragen en antwoorden

Chat met ons

Stel direct een vraag aan een van onze medewerkers

Bel onze servicedesk

Bel ons op 088 - 244 1111 voor meer informatie.

Stuur ons een bericht

Wij beantwoorden u binnen 30 minuten

Veelgestelde vragen

Chat met ons

Bel ons op 088 244 1111

Stuur ons een bericht