Incassonet ook van start in Almere

28 november 2016 Rob Beemer

Persoonlijk bereikbaar zijn binnen de regio blijft een van de belangrijkste peilers van Incassonet. Daarom blijven wij zoeken naar mogelijkheden om het netwerk van regionaal werkende kantoren te vergroten. In Kevin Verkerk werd de juiste persoon gevonden om een nieuwe Incassonet vestiging in Almere te starten. Verkerk is zelf woonachtig in Almere en heeft jarenlange ervaring in de creditmanagementwereld. Per 1 januari 2017 zal hij de deuren van Incassonet Almere openen.

Voor Incassonet zal de vestiging in Almere de zevende vestiging in Nederland zijn. "Aankomende maand zal er gewerkt worden aan alle voorbereidingen welke nodig zijn om de vestiging een goede start te geven", meldt operationeel directeur Roy Scholte. "Daarnaast zijn we momenteel ook bezig met het zoeken van andere vestigingslocaties. We zijn hierbij ook nog altijd op zoek naar enthousiaste franchisenemers, die ons netwerk kunnen versterken."

Contact

Contact met Incassonet

Momenteel is onze servicedesk gesloten. U kunt wel contact opnemen via het reactieformulier. Incassonet is geopend ma-vr van 8:30 tot 17:00 uur.

Veelgestelde vragen

Zoek in onze veelgestelde vragen en antwoorden

Stuur ons een bericht

Wij antwoorden de volgende werkdag binnen twee uur

Chat met ons

Stel direct een vraag aan een van onze medewerkers

Bel onze servicedesk

Bel ons op 088 - 244 1111 voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

Stuur ons een bericht

Online chat