Nieuws en actualiteiten

Ondernemers positief over 2017

30 november 2016

Het einde van het jaar is alweer in zicht. Waar onze vrienden en kennissen op social media al hun foto's delen over de gezelligheid in huis voor de komende feestmaand, zijn ondernemers druk bezig om hun jaar juist af te sluiten en de plannen te maken voor een nieuw spannend ondernemingsjaar.

Lees verder

Incassonet ook van start in Almere

28 november 2016

Persoonlijk bereikbaar zijn binnen de regio blijft een van de belangrijkste peilers van Incassonet. In Kevin Verkerk werd de juiste persoon gevonden om een nieuwe Incassonet vestiging in Almere te starten.

Lees verder

Incassonet introduceert mobiel betalen

14 oktober 2016

Ook uw debiteuren proberen wij bij Incassonet zo veel mogelijk van dienst te zijn. Om hen nog meer betaalgemak te bieden kunnen zij nu ook per mobiele pin uw vorderingen voldoen. Onze buitendienstmedewerkers zullen deze betaalmogelijkheid ook aanbieden bij een bezoek aan de debiteur.

Lees verder

Website Incassonet krijgt complete makeover

11 oktober 2016

De bezoeker die al eens eerder op onze website is geweest zal het direct opvallen: de website is compleet vernieuwd. Incassonet gaat met de tijd mee, een frisse, duidelijke website mag daar zeker niet bij ontbreken.

Lees verder

Nieuwe Incassonet vestiging in Amsterdam

5 oktober 2016

Het was eigenlijk slechts een kwestie van tijd: een Incassonet vestiging in Amsterdam. Een vestiging in de hoofdstad stond al lange tijd op het verlanglijstje van Incassonet.

Lees verder

Steeds meer behoefte aan online dossierinformatie

15 januari 2016

De behoefte aan online dossierinformatie onder de klanten van Nederlandse incassobedrijven blijft groeien. Er is steeds meer vraag naar overzicht in incassoportefeuille's een zaakinhoudelijke informatie, zo blijkt uit onderzoek door Incassonet.

Lees verder

Incassonet opent kantoor in Nijmegen

12 januari 2016

Per 1 februari 2016 zal in Nijmegen een nieuwe Incassonet vestiging haar deuren openen. Evert-Jan Hagen zal als franchisenemer verantwoordelijk zijn voor de nieuwe vestiging. Naast Barneveld, Lelystad en Haarlem is dit reeds de vierde Incassonet vestiging.

Lees verder

Invoering van Digitaal beslagregister

18 december 2015

Er komt een Centraal Digitaal Beslagregister (CDB). Gerechtsdeurwaarders moeten beslagen op (on)roerende zaken, loonbeslag en derdenbeslag aanmelden bij dit register. Dit met het doel om incassokosten te voorkomen en de beslagvrije voet beter te waarborgen.

Lees verder

Miljoenenschade door oninbare facturen

14 december 2015

Uit onderzoek is gebleken dat aantal oninbare kleine facturen in de afgelopen jaren is gestegen van 50.000 in 2013 tot - naar verwachting - 130.000 dit jaar. Gevolg is dat het schadebedrag van deze facturen is gestegen van €5 miljoen in 2013 naar €45 miljoen in 2015.

Lees verder

Persoonlijke behandeling van klanten steeds belangrijker

11 december 2015

Het lijkt misschien een open deur, maar bij veel bedrijven in de financiele sector is het verre van zelfsprekend: persoonlijke aandacht en behandeling. Iedere organisatie, hoe groot dan ook, zou zich moeten focussen op wie zijn klant en wat zijn klant wil.

Lees verder

Goed debiteurenbeheer loont

8 december 2015

Goed debiteurenbeheer is veel meer dan even een factuur versturen. Vakkundig debiteurenbeheer vraagt om gedegen kennis van zaken en een zorgvuldig geregisseerd traject. Dat is zeker de moeite waard, want professioneel debiteurenbeheer levert veel betere resultaten op.

Lees verder

iOnline kijkt zeer tevreden terug

2 november 2015

Om de kwaliteit van onze dienstverlening hoog te houden en steeds verder te verbeteren, vragen wij graag aan onze klanten hoe onze dienstverlening ervaren. In deze businesscase: Marco Groenendijk, managing director bij iOnline en tevens ondernemer van het jaar 2014 van de gemeente Barneveld.

Lees verder

Incassonet start ook in Haarlem

2 juli 2015

Per 1 september 2015 zijn Atin Choenni en Jasper Akkerman vanuit Haarlem de derde vestiging van Incassonet gaan gestart.

Lees verder

Incassonet Online dashboard vernieuwd

18 juni 2015

Je doet alles voor je klanten. Dit zal ongetwijfeld ook voor uw organisatie gelden. Incassonet probeert altijd net een stapje verder te gaan. Dit zie je terug in onze bereikbaarheid, onze persoonlijke behandeling en uiteindelijk ook in onze meetbare prestaties.

Lees verder

Nieuwe Incassonet vestiging in Lelystad

13 mei 2015

Per 1 juli 2015 zal in Lelystad een nieuwe Incassonet vestiging haar deuren openen. Aurora Doeven zal als franchisenemer verantwoordelijk zijn voor de nieuwe vestiging.

Lees verder

Durf het incassobureau in te schakelen

13 maart 2015

Veel bedrijven hebben moeite met het inschakelen van een incassobureau. De angst voor klantverlies blijkt hierbij de grootste drempel. Een onnodige angst, zo blijkt uit onderzoek van Incassonet.

Lees verder

Incassonet in RTL Ondernemerszaken

15 september 2014

Incassonet was zondag 14 september 2014 te zien in het televisieprogramma RTL Ondernemerszaken. De betreffende aflevering van het programma, dat iedere zondagmiddag om 12:30 uur op RTL 7 wordt uitgezonden, stond volledig in het teken van creditmanagement.

Lees verder

Contact

Gerda
Beschikbaar

Contact met Incassonet

Wij staan u graag persoonlijk te woord! Wij zijn bereikbaar via chat, telefoon en e-mail.

Veelgestelde vragen

Zoek in onze veelgestelde vragen en antwoorden

Chat met ons

Stel direct een vraag aan een van onze medewerkers

Bel onze servicedesk

Bel ons op 088 - 244 1111 voor meer informatie.

Stuur ons een bericht

Wij beantwoorden u binnen 30 minuten

Veelgestelde vragen

Chat met ons

Bel ons op 088 244 1111

Stuur ons een bericht