Incassonet levert geld op

Beheer uw eigen incassotraject en ontvang naast uw factuurbedrag ook een deel van de incasso-opbrengsten.

Geen dossierkosten, maar een vergoeding voor u!

Met MijnIncasso van Incassonet start u eenvoudig kosteloos een incassotraject in eigen beheer en ontvangt u naast uw factuurbedrag ook nog eens 30% van de wettelijke incassokosten en de verzuimrente.

In plaats dat u betaalt voor de behandeling van uw incassozaak, kan deze u dus geld opleveren.

Starten met Mijn Incasso

Hoe werkt het?

Het starten van een incassozaak via MijnIncasso werkt hetzelfde als bij een reguliere incassozaak. U start gratis online uw incassozaak en Incassonet gaat direct voor u aan de slag. Wij zullen uw debiteur op gepaste wijze benaderen en aansturen op een snelle betaling van de vordering.

De debiteur reageert
Mocht uw debiteur reageren op uw incassozaak, dan ontvangt u van ons een bericht met het verzoek hierop te reageren, dit kan gemakkelijk via het online klantenportaal. Hierdoor kan de behandeling snel worden hervat.

De debiteur betaalt
Betaalt uw debiteur de volledige vordering, dan ontvangt u naast uw factuurbedrag 30% van de wettelijke incassokosten en de verzuimrente.

Wat is precies het verschil?

U ontvangt 30% van de incassokosten en de verzuimrente. In plaats dat u moet betalen voor de behandeling van een incasso houdt u er geld aan over! Dat is het belangrijkste verschil.

Hoe is dit mogelijk?
Om u dit voordeel te kunnen bieden vragen wij van u dat u zelf eventuele reacties van uw debiteuren behandeld. Is uw debiteur het niet eens met de vordering, dan kunt u aangegeven of dit terecht is of dat de zaak moet worden voortgezet.

Extra ondersteuning nodig?
Heeft u toch extra ondersteuning nodig? Dan staan onze incassospecialisten uiteraard gewoon voor u klaar!

Meer over onze incassodiensten

Hoe het werkt

U start gratis online uw incassozaak. Na ontvangst gaat Incassonet direct voor u aan de slag en gaat op een nette manier uw debiteur benaderen.

Mocht uw debiteur reageren, dan ontvangt u van ons een bericht met het verzoek hierop te reageren. Betaald uw debiteur de volledige vordering, dan ontvangt u naast uw factuurbedrag 30% van de wettelijke incassokosten en de verzuimrente.

  • "In zeer korte wist Incassonet ruim 90% van alle openstaande vorderingen succesvol te incasseren, waarbij de klantrelatie intact bleef. Een hele prestatie!"

    Marco Groenendijk - iOnline

  • "Mede door de inzet van verschillende communicatiekanalen heeft Incassonet binnen afzienbare tijd onze debiteurenpositie sterk weten te verbeteren."

    Marco van Vulpen - Electrolux Professional

  • "Incassonet krijgt een gemiddelde beoordeling van 9.2 en wordt door 100% van de mensen aanbevolen aan anderen."

    KiyOh Klantbeoordelingen

2017 positief voor ondernemers

Eind 2016 hebben wij u reeds bericht over ondernemers die steeds positiever zijn over de financiële vooruitzichten voor 2017. Inmiddels hebben wij het eerste kwartaal van 2017 al weer achter de rug en de voorspellingen blijken helemaal te kloppen.

Lees verder

Extra hulp om uit schuldenlast te komen

Binnenkort komt er extra hulp voor mensen om uit de financiële problemen te komen. Er komt namelijk voor deze mensen een mogelijkheid om maximaal een half jaar adempauze te krijgen. In die tijd mogen schuldeisers niet bij de aankloppen om betaling te eisen, te dagvaarden of beslag te leggen.

Lees verder

Ondernemers positief over 2017

Het einde van het jaar is alweer in zicht. Waar onze vrienden en kennissen op social media al hun foto's delen over de gezelligheid in huis voor de komende feestmaand, zijn ondernemers druk bezig om hun jaar juist af te sluiten en de plannen te maken voor een nieuw spannend ondernemingsjaar.

Lees verder

Incassonet ook van start in Almere

Persoonlijk bereikbaar zijn binnen de regio blijft een van de belangrijkste peilers van Incassonet. In Kevin Verkerk werd de juiste persoon gevonden om een nieuwe Incassonet vestiging in Almere te starten.

Lees verder

Incassonet introduceert mobiel betalen

Ook uw debiteuren proberen wij bij Incassonet zo veel mogelijk van dienst te zijn. Om hen nog meer betaalgemak te bieden kunnen zij nu ook per mobiele pin uw vorderingen voldoen. Onze buitendienstmedewerkers zullen deze betaalmogelijkheid ook aanbieden bij een bezoek aan de debiteur.

Lees verder

Website Incassonet krijgt complete makeover

De bezoeker die al eens eerder op onze website is geweest zal het direct opvallen: de website is compleet vernieuwd. Incassonet gaat met de tijd mee, een frisse, duidelijke website mag daar zeker niet bij ontbreken.

Lees verderAlle nieuwsberichten

Contact

Contact met Incassonet

Momenteel is onze servicedesk gesloten. U kunt wel contact opnemen via het reactieformulier. Incassonet is geopend ma-vr van 8:30 tot 17:00 uur.

Veelgestelde vragen

Zoek in onze veelgestelde vragen en antwoorden

Stuur ons een bericht

Wij antwoorden de volgende werkdag binnen twee uur

Chat met ons

Stel direct een vraag aan een van onze medewerkers

Bel onze servicedesk

Bel ons op 088 - 244 1111 voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

Stuur ons een bericht

Online chat