Inmiddels ben ik al 17 jaar werkzaam in de deurwaarders- en incassobranche en heb ik verschillende functies mogen bekleden. Ik ben bij Incassonet sinds 2013 verantwoordelijk voor de operationele zaken en het relatiebeheer van onze gewaardeerde klanten. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het voor mij een interessante branche om werkzaam in te zijn.

Door de behoefte te achterhalen van onze klanten en dit te vertalen in onze dienstverlening op zowel de persoonlijke behandeling van de zaken als de automatisering, is mijn streven om elke dag een nog betere dienstverlening neer te zetten.

Wanneer ik weet dat wij ons werk goed doen? Dat als wij een dossier met goed gevolg hebben afgehandeld, dat de niet betalende partij bij ons klant wordt.

Onze diensten leveren wij vanuit deze locaties door het hele land, ongeacht waar u gevestigd bent. Debiteuren? Die benaderen wij ook gewoon in het buitenland. Geen probleem!

Contact

Contact met Incassonet

Momenteel is onze servicedesk gesloten. U kunt wel contact opnemen via het reactieformulier. Incassonet is geopend ma-vr van 8:30 tot 17:00 uur.

Veelgestelde vragen

Zoek in onze veelgestelde vragen en antwoorden

Stuur ons een bericht

Wij antwoorden de volgende werkdag binnen twee uur

Chat met ons

Stel direct een vraag aan een van onze medewerkers

Bel onze servicedesk

Bel ons op 088 - 244 1111 voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

Stuur ons een bericht

Online chat