Hoe wij werken

Incassonet biedt incassodiensten zonder rompslomp. Krijgt u uw factuur niet betaald? Wij helpen u graag om deze factuur betaald te krijgen, zonder dat dit relatie met u klant schaadt.

  • Start kosteloos uw incassozaak
  • Gericht op behoud van een goede klantrelatie
  • Persoonlijke, professionele behandeling

Incassozaak opstarten

Uw vordering overdragen

Last van achterstallige facturen? Draag deze gratis aan ons over. Dit kan gemakkelijk en snel via onze website. Heeft u hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

Zodra wij uw vordering hebben ontvangen gaan wij binnen een uur voor u aan de slag. Tevens ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail en krijgt u toegang tot ons klantenportaal, waar u uw incassozaak volledig kan volgen.

Incassozaak opstarten

Wat hebben wij nodig?

U start gemakkelijk en gratis online uw incassodossier. Wij hebben slechts enkele gegevens van u nodig.

  • Uw (bedrijfs)gegevens
  • Een kopie van de betreffende facturen
  • E-mailadres en telefoonnummer van de debiteur

Mochten wij naderhand meer informatie nodig hebben, dan zullen wij daar om vragen.

Minnelijke fase

Na ontvangst van uw vordering zullen wij uw debiteur direct aanschrijven. Wij doen dit per post en e-mail. Vanaf dat moment is uw debiteur, volgens de wet, incassokosten verschuldigd. De hoogte van deze kosten zijn vastgelegd in een staffel.

Mocht uw debiteur niet reageren, dan proberen wij hem vervolgens ook per telefoon, SMS of social media te bereiken. Wij doen dit uitsluitend om contact te krijgen met de debiteur om een oplossing te zoeken.

Start gratis uw incassozaak

Gerechtelijke fase

Mocht er geen oplossing worden gevonden of geeft de debiteur geen reactie, dan zal een dagvaardingsprocedure de volgende stap zijn. Onze incassospecialisten zullen de zaak beoordelen en u hierover adviseren.

U heeft zelf de keuze om te gaan dagvaarden. Incassonet zal u volledig begeleiden bij het procederen en de executie via de deurwaarder.

Wij werken in heel Nederland

Incassonet is een snelgroeiend bedrijf, met dank aan onze klanten! Momenteel werken wij vanuit zeven locaties en zijn wij nog steeds aan het uitbreiden.

Onze diensten leveren wij vanuit deze locaties door het hele land, ongeacht waar u gevestigd bent.

Onze vestigingen

Incassonet in Nederland