Shamira deelt graag haar kennis

22 oktober 2018 Rob Beemer

Shamira is sinds 1 oktober als incassospecialist werkzaam bij Incassonet. Ze heeft al ruim acht jaar ervaring in de incasso- en deurwaarderswereld en beschikt over een flinke dosis vakkennis. Tijd om haar een paar vragen te stellen.

Hoe ziet je werkweek eruit?

"Ik ben met veel verschillende taken bezig. Een hele belangrijke hiervan is het in contact blijven met onze klanten. Ik voorzie ze graag van advies en bespreek de details in onze incassozaken. Door goed contact te houden bespoedig je het incassoproces en houd je duidelijkheid in een zaak."

"Veel klanten hebben weinig know-how over incassoprocedures en dat is heel logisch. Ik heb gemerkt dat bij Incassonet heel veel aandacht wordt besteed aan het informeren van klanten en het geven van advies op maat. Ik deel graag mijn kennis met klanten en sta ze graag persoonlijk te woord."

"Daarnaast ben ik ook veel bezig met inhoudelijke behandeling van zaken en houd ik mij bezig met het behandelen van verweer. Door mijn werkervaring weet ik veel verweer goed en correct te beantwoorden. Dit zorgt voor een snelle doorstroom van de incassozaak."

Waar ben je nou echt goed in?

"Een vraag die ik kon verwachten, maar die toch lastig blijft. Ik vind dat ik vooral goed ben in het uitdiepen van incassozaken. Ik duik graag de inhoud in en zorg er zo voor dat zaken goed inhoudelijk worden behandeld. Ik help de klant graag verder bij problemen en adviseer ze waar nodig."

En verder?

"Ik wil mijzelf heel graag verder ontwikkelen. Dit klinkt misschien heel voor de hand liggend, maar het is wel iets waarbij ik in mijn vorige baan werd beperkt. Bij Incassonet krijg ik de kans om mij verder te ontwikkelen in het juridische traject en heb ik voldoende doorgroeimogelijkheden binnen het team."

Meer berichten lezen? Ze zijn te vinden in ons vernieuwde blog!