Onze nieuwste aanwinst... Jasper Pater!

30 april 2019 Rob Beemer

Mijn naam is Jasper Pater, 19 jaar oud en ik zit momenteel in mijn eerste jaar Junior accountmanager International business studies. Mijn opleiding is breed georienteerd, zo krijgen wij de vakken Sales en marketing maar ook National and European law, deze vakken worden in het Engels gegeven. Door deze opleiding vergaar ik een brede algemene kennis. De opleiding staat in het teken van: de behoefte van de klant te achterhalen en hier met de juiste verkooptechnieken op in te spelen.

''Incassonet heeft een onvergetelijke eerste indruk achtergelaten door de collegialiteit en het enthousiasme om samen met de klant en debiteur tot de juiste oplossing te komen''

Mijn vergaarde kennis mag ik de komende periode in de praktijk gaan brengen en verder ontwikkelen bij Incassonet. Ik ga samen met mijn ervaren stagebegeleider Roy Scholte opzoek naar nieuwe branches die wij kunnen benaderen en voorzien in het incasseren van openstaande facturen. Ons doel is om samen met de debiteur en klant tot een oplossing te komen. Door middel van persoonlijke software en een ervaren aanspreekpunt willen wij de klantervaring zo goed en soepel mogelijk laten verlopen.

Mijn persoonlijke leerdoelstellingen voor deze stageperiode?

Veel ervaring op doen in deze relatief onbekende branche voor mij. Daarbij zou ik graag vooral mijn kennis verbreden betreft het klantproces. Incassonet heeft een onvergetelijke eerste indruk achter gelaten door de collegialiteit en het enthousiasme om samen met de klant en debiteur tot de juiste oplossing te komen. Deze visie motiveert mij enorm om samen met het gedreven team jou straks te helpen om je vragen of onduidelijkheden weg te nemen.

Wil je Jasper succes wensen of heb je een vraag voor hem? Stuur hem dan gerust een berichtje op zijn LinkedIn.

Contact

Contact met Incassonet

Wij staan u graag persoonlijk te woord! Wij zijn bereikbaar via chat, telefoon en e-mail.

Veelgestelde vragen

Zoek in onze veelgestelde vragen en antwoorden

Chat met ons

Stel direct een vraag aan een van onze medewerkers

Bel onze servicedesk

Bel ons op 088 - 244 1111 voor meer informatie.

Stuur ons een bericht

Wij beantwoorden u binnen 30 minuten

Veelgestelde vragen

Chat met ons

Bel ons op 088 244 1111

Stuur ons een bericht