Incassonet Lelystad trotse hoofdsponsor BKL Gala

17 december 2018 Frank Koot

Op 12 januari 2019 is het weer zover: het jaarlijkse gala van de Bedrijfskring Lelystad (BKL Gala). 'Traditioneel een hoogtepunt in het verenigingsjaar' zoals BKL het zelf zegt. Incassonet is dit jaar de trotse hoofdsponsor van het gala.

Wat is het BKL gala?

Voor de mensen die niet uit Lelystad komen zegt het BKL gala misschien niet veel. Maar voor de ondernemers in Lelystad is het het grootste ondernemersevenement van het jaar. Tijdens het gala worden onder andere de BKL Trofee en BKL Award uitgereikt. Na afloop is er een groots feest met muziek en gelegenheid tot netwerken.

'It takes 2'

Het thema van het gala is dit jaar 'It takes 2'. Het thema duidt op relatie, zakendoen en het hebben van succes. Hierbij hoort ook de passende Engels uitspraak 'It takes 2 to tango', wat direct een knipoog is naar de dresscode; 'a touch of tango'.

Incassonet Lelystad

Incassonet Lelystad voelt zich erg gebonden met de ondernemers in Lelystad. 'Omdat wij dagelijks klaarstaan om ondernemers te helpen met lastige zaken als debiteurenbeheer en incasso, willen wij nu ook met de sponsoring van dit zakelijke evenement een keer tussen de ondernemers staan'.

Contact

Contact met Incassonet

Momenteel is onze servicedesk gesloten. U kunt wel contact opnemen via het reactieformulier. Incassonet is geopend ma-vr van 8:30 tot 17:00 uur.

Veelgestelde vragen

Zoek in onze veelgestelde vragen en antwoorden

Stuur ons een bericht

Wij antwoorden de volgende werkdag binnen twee uur

Chat met ons

Stel direct een vraag aan een van onze medewerkers

Bel onze servicedesk

Bel ons op 088 - 244 1111 voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

Stuur ons een bericht

Online chat