'Gewoon lekker bloggen'

19 oktober 2018 Rob Beemer

Het is een uitdaging waar veel bedrijven tegenaan lopen, althans bedrijven die toch enigzins serieus bezig zijn met internet en social media: het periodiek plaatsen van nieuwsberichten en blogs. Vaak wordt er heel enthousiast gestart, maar al snel wordt er verzaakt met het plaatsen van nieuwe berichten. Nou... ik ken het!

Ook bij Incassonet zijn we al eerder enthousiast bezig geweest met nieuwsberichten, actuele websites, blogs en up-to-date social media. Door drukte, prioriteiten en andere 'smoezen' werd dit enthousiasme uiteindelijk toch weer minder. U zult begrijpen dat we weer wat nieuws gaan doen, want anders had ik dit bericht niet geschreven.

Gewoon lekker bloggen

Best bijzonder eigenlijk. Het is vrijdagavond en terwijl anderen zich waarschijnlijk in de kroeg in een restaurant bevinden zit ik, met een slechte film op de achtergrond, een blog te schrijven. "Dat hoort ook bij het ondernemerschap" zullen sommigen zeggen, maar ik vind het toch een beetje apart.

Binnen onze organisatie werd de taak om nieuwsberichten te schrijven vrij vlot naar mij toegeschoven. Ik heb hier misschien ook wel het meeste raakvlak mee, maar het is niet dat ik om werk verlegen zit en dus lekker de hele dag aan een nieuw bericht kan werken. Toch ga ik tussen al het andere werk door aan de slag met nieuwe berichten en omdat ik het deze keer wil volhouden, doe ik het mooi op mijn eigen manier!

Comming soon

De komende weken/maanden ga ik dus lekker aan de slag met nieuwe berichten. Ik zal proberen wat inhoudeliike stukken te plaatsen, gecombineerd met de (on)zinnigeheden die ook bij mij horen. Misschien zitten er zelfs vlogs aan te komen, maar daarover later meer.

- Rob Beemer -